S:t Peters Församling i Stockholm söker Barn- och ungdomsledare/pedagog

Vår församling är en mötesplats för alla åldrar. Vi arbetar med att integrera alla individer och grupper i församlingen och vi vill gärna nå fler människor i vår närmiljö.

Ditt fokus är att bredda vårt barn-och tonårsarbete genom söndagsskola och tonårssamlingar. Du har förmåga att arbeta självständigt, med tydlig egen drivkraft, men har också både vilja och förmåga att arbeta i team och skapa goda relationer, med arbetslaget, ideella ledare, barn, tonåringar och föräldrar. Du har god förmåga till att inspirera andra och till att anpassa dig efter omständigheterna.

Du kommer också att ta hand om en del av församlingens administration.

Vi räknar med att du också är villig att delta i församlingens övriga verksamhet och gudstjänstliv.

S:t Peters församling är en storstadsförsamling i centrala Stockholm, med rötter i Metodistkyrkan. Just nu befinner vi oss i en omstartsprocess och vill framför allt prioritera barn- och ungdomsarbete.

Anställning
Tjänsten är en projekttjänst 50%, på ett och ett halvt år med möjlighet till förlängning. Tillträde efter överenskommelse.

Maila din ansökan med personligt brev, CV och referenser till susanna.lindvall@swipnet.se intervjuer sker löpande, frågor besvaras av Susanna Lindvall 0708-11 27 98